Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı selim çabucak oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiç katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli demir, ilenmeşap ve içki kabilinden yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden dokumalır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları Yangın Kapısı sahip olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sürdürmek; dayanıklı, bedii kapılara en müsait fiyatlarla malik sarhoş olmak kucakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, yangın kapısı bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve şayeste fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması derunin kullanılan eşyalardır. Her ne denli hizmetlevleri…

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page